Proizvodnja peleta

ALM PELLETS d.o.o         proizvodi pelet isključivo od drvene biomase (piljevine) što daje poseban kvalitet,

 

Nakon presovanja piljevine tj. izlaska peleta iz mašine koja ga proizvodi po švedskom standardu pelet mora da prođe dva tresača prašine i to jedan posle hladnjaka u kome se pelet hladi da bi mogao da se pakuje u pvc džakove pošto je temperatura na izlasku i masine 90 stepeni a drugi tresaš prašine se nalazi na samoj pakerici tako da nas pelet nema prašine u džakovima korisnici su takodje upoznati.

dzakovi peleta, slika peleta srbija, srbija pelet, jeftin pelet, kvalitetan pelet

pelet od drveta spakovan u PVC džakove

Nalazimo se u delu Srbije u kojem uglavnom raste kvalitetno drvo kao što su BUKVA, HRAST I ORAH pa pelet proizvodimo od tih vrsta drveta. Pošto proizvodimo pelet od tvrdog drveta kalorična moć je izuzetno velika 18000kj/kg a gorionik treba naštelovati po peletu tako što obično dodavanje peleta u gorionik sa prosečnim peletom se vrši na svakih 14 sekundi a na naš pelet dodavanje treba podesiti na 20 sekundi, izračunajte uštedu u toku zime ako na 14 sekundi u vašu peć ubacite šaku peleta ili to isto uradite na 20 sekundi. Korisnici od 2010. godine su i dalje naši zadovoljni klijenti!

ALM PELLETS d.o.o

proizvodi pelet isključivo od drvene biomase (piljevine) što daje poseban kvalitet, pošto ne meljemo drvo u čijoj kori postoje silikati – naš pelet ne stvara šljaku koja zapušava gorionike, korisnici peleta su dobro upoznati sa problemom.

3 Comments

 1. Zanima me kakve strojeve imate – liniju za proizvodnju peleta jer sam pri završetku objekta.

  mail: culjak71@gmail.com

  vinkovci

  Josip

  hvala

  View Comment
 2. Pozdrav,
  Cuo sam da je vas pelet prilicno dobar. Da li isporucujete na teritoriji Beograda?

  Hvala,
  Vlada

  View Comment
 3. koja je trenutno cena peleta

  View Comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *